Demolare cladiri Ploiesti

By Excavatii si demolari In Excavatii si demolari No comments

Sunteti in cautare de demolare cladiri Ploiesti? Va aflati in locul potrivit! EXCAVATII SI DEMOLARI (SC BURSA RECYCLING SRL) vine in sprijinul clientilor cu cele mai bune servicii de excavatii si demolari cladiri, hale si constructii atat in Ploiesti cat si in restul tarii. Executam lucrări profesionale de demolari pentru clienti industriali cat si pentru clienti civili

demolare cladiri PloiestiPe lângă serviciile de demolari pe care le executăm, venim in intampinarea clientilor nostri cu servicii de excavatii in Ploiesti. Acestea sunt desfășurate în mai multe orașe din România, precum Ilfov, Bucuresti, Arges (Pitesti), Craiova (Dolj), Timisoara (Timis), Ploiesti (Prahova), Brasov si Constanta. Datorită demolărilor de cladiri, hale si constructii realizate fără incidente și a serviciilor prestate cât mai bine posibil, BS-Recycling asigură încredere, siguranță și prestarea profesională a serviciilor.

demolare cladiri Ploiesti – Preturi si oferte

Bursa Recycling este o demolare cladiri Ploiesti cu o experienta de peste 12 ani in domeniul demolarilor de cladiri, hale si alte tipuri de construciti dar si excavatiilor.

Doriti o lista de preturi si oferte pentru lucrarea de demolare de pe raza judetului Ploiesti?

Pentru a obtine o cotatie de pret corecta va rugam sa completati formularul de solicitare oferta sau sa ne contactati telefonic la numarul +40 726 356 495 urmand sa fiti preluat de consilierii nostri. In urma unei discutii referitoare la lucrarea dumneavoastra vom putea stabili pretul aferent lucrarii de demolare cladiri si hale de pe raza judetului Ploiesti. Ulterior se va stabili de comun acord data executarii lucrarii de demolare urmand sa facem rezervarea.

BURSA RECYCLING (demolare cladiri Ploiesti) execută servicii profesionale de demolare pentru proiecte și locuri cu un grad ridicat de periculozitate. Maniera in care acestea au fost executate pana in prezent au demonstrat o grija deosebita pentru protectia mediului cat si pentru operatorii utilajelor aferente lucrarii de demolare cladiri si hale din Ploiesti

Serviciile de demolări oferite de BURSA RECYCLING (demolare cladiri Ploiesti) sunt oferite din nevoia de a face loc unui spațiu nou, destinat unor noi imobile sau cu diferite scopuri comerciale sau administrative. Câteva dintre lucrările de demolare executate de-a lungul timpului includ:

  • Demolare camine ASE, Ploiesti
  • Demolare stadion Alexandria, Teleorman
  • Demolare constructii civile, Constanta
  • Demolare fabrica, Timisoara
  • Lucrari de demolare unitatea militara Deveselu

Profesionalism. demolare cladiri si hale Ploiesti

Din dorință de a oferi servicii complete, complementare activității de demolare hale, am dezvoltat, în cadrul societății noastre servicii conexe precum inchirieri utilaje. Echipa EXCAVATII SI DEMOLARI vine in sprijinul dumneavoastra cu o gama completa de utilaje pentru inchiriere, dupa cum urmeaza: excavator cu foarfeca, excavator cu picon, excavatoare  cu pulverizator, excavator cu cupa, buldoexcavator, buldoexcavator cu picon, buldoexcavator cu cupa, concasor mobil, transport agabaritic, autobasculante 8×4.

Prin prisma prestantei profesională a serviciilor de demolări constructii (hale si cladiri) prestate atat pentru Ploiesti cat si pentru restul Romaniei, precum și promptitudinea executării acestora, BURSA RECYCLING vine in sprijinul oricarui client isi doreste sa demoleze sau sa curate un teren. Experiența de peste 12 ani domeniul demolarilor vorbește de la sine. Portofoliul nostru este cea mai importanta carte de vizita care reflecta profesionalismul demonstrat pe parcursul intregii activitati. Apeleaza cu incredere la BURSA RECYCLING, demolare cladiri Ploiesti.