Demolari

SERIOZITATE

Seriozitatea este principala valoare pe care am pus bazele companiei inca de la infiintare! Venim in sprijinul clientilor nostri cu servicii profesionale de demolari la preturi accesibile.

CALITATE

Ne mandrim cu personal specializat, atent instruit, avand o vasta experienta in domeniul demolarilor. Alege sa lucrezi cu profeisonistii!

PROMPTITUDINE

Promptitudinea este o alta calitate importanta. Tratam fiecare client cu maxima importanta pentru ca rezultatul lucrarii de demolari sa fie de inalta calitate la preturi accesibile pentru clienti.

Demolari cladiri, constructii, case, hale, cladiri

Servicii profesionale pentru amenajarea curtii dumneavoastra prin contracte civile sau industriale.

Cand spunem contracte civile ne referim la servicii de: demolari, excavatii, blocuri, vile, ansambluri rezidentiale (cartiere), cladiri de birouri sau cladiri dezafectate.

De asemenea oferim servicii de terasamente pentru parcari, umpluturi, demolari, amenajare sau platforma betonata,

BURSA RECYCLING prin serviciile de demolari reprezintaunul dintre puținii contractori de demolare care face cu ușurință demolare pentru parcări. Intrăm în detaliile îndepărtării pavajului asfaltic, bordurilor de beton, sistemelor de aspersoare și șanțurilor de drenaj.

La BURSA RECYCLING prin serviciile de demolari, înțelegem că excavarea și demolarea au pregătit literalmente scena pentru proiectul dvs. de construcție. Angajarea BURSA RECYCLING prin serviciile de demolari în fața altor antreprenori de excavare și demolare are multe avantaje.

Oferim servicii de demolari in judetele:

Acoperim urmatoarele judete din Romania:

  • Ilfov
  • Bucuresti
  • Giurgiu
  • Arges (Pitesti)
  • Craiova (Dolj)
  • Timisoara (Timis)
  • Ploiesti (Prahova)
  • Brasov
  • Constanta

In functie de complexitatea lucrarii ne putem deplasa pentru servicii de demolari cladiri, hale industriale sau case oriunde in Romania!

Solicita oferta noastra de demolari pentru proiectul dumneavoastra!

Servicii demolari cladiri

Inchirieri utilaje demolari

Echipa EXCAVATII SI DEMOLARI vine in sprijinul dumneavoastra cu o gama completa de utilaje pentru inchiriere, dupa cum urmeaza: excavator cu foarfeca, excavator cu picon, excavatoare  cu pulverizator, excavator cu cupa, buldoexcavator, buldoexcavator cu picon, buldoexcavator cu cupa, concasor mobil, transport agabaritic, autobasculante 8x4.

CERE OFERTA PERSONALIZATA

Servicii de demolari din 2014 pana in prezent!

0
Demolari blocuri
0
Demolari platforme
0
Demolari case/vile
0
Demolari parcari

Demolari cladiri, constructii, case, hale

BURSA RECYCLING prin departamentul de demolari lucrează de peste 12 de ani in aceasta industrie de excavatii si demolari.

Societatea noastra comerciala are un portofoliu variat care ne ofera o experienta considerabila in domeniul demolarilor. Deținem, de asemenea, toate echipamentele de ultimă generație cu GPS. Indiferent de ceea ce face economia pe termen scurt, vom fi aici pentru a finaliza proiectul de excavare și demolare. Practicăm ingineria valorii

BURSA RECYCLING prin departamentul de demolari este angajat în procesul de inginerie a valorii în toate proiectele de excavare și demolare. Datorită experienței noastre de ani de zile și a formării continue, personalul nostru a dezvoltat o varietate de metode pentru a reduce costurile de excavare și demolare.

Prin aplicarea ingineriei valorice, am reușit să economisim unii clienți cu până la 50% din costurile depozitelor de deșeuri. Economisiți timp și bani.

Mulți dintre clienții noștri angajează BURSA RECYCLING prin departamentul de demolari ca contractant de excavare și demolare și apoi ne-au angajat pentru remedierea șantierului, instalarea utilităților subterane și pavarea asfaltului. Angajarea unui antreprenor pentru toate fazele proiectului dvs. de construcție economisește timp și bani prin reducerea cheltuielilor generale, cu mai puțin timp de administrare a proiectului și birocrație.

Solicita oferta noastra de excavatii pentru proiectul dumneavoastra!

APEL TELEFONIC
TRIMITE MESAJ
Aveti nevoie de ajutor?
Informatii clienti
Buna,
Aveti intrebari referitoare la serviciile noastre de excavatii si demolari? Suntem aici sa va oferim cele mai bune raspunsuri.