Excavatii

SERIOZITATE

Seriozitatea este valoarea principala pe care am pus bazele companiei inca de la infiintare! Venim in sprijinul clientilor nostri cu servicii profesionale de excavare la preturi accesibile.

CALITATE

Ne mandrim cu personal specializat, atent instruit, avand o vasta experienta in domeniul excavatiilor. Alege sa lucrezi cu profeisonistii!

PROMPTITUDINE

Promptitudinea este o alta calitate importanta. Tratam fiecare client cu maxima importanta pentru ca rezultatul lucrarii de excavatii sa fie de inalta calitate la preturi accesibile pentru clienti.

Excavatii

Servicii profesionale de excavatii atat pentru contracte civile cat si pentru contracte industriale. Cand spunem contracte civile ne referim la servicii de demolari, excavatii, vile , ansambluri rezidentiale, blocuri, cladiri birouri, cladiri dezafectate.

De asemenea oferim servicii de terasamente cu destinatie pentru parcari, umpluturi, platforma betonata, demolari sau amenajare.

In functie de nevoile fiecarui client dar si de complexitatea lucrarii de excavatii ne deplasam oriunde in Romania.

Flota de care dispunem este extrem de diversificata si cuprinde echipamente de excavare  pentru a  putea face față nevoilor de excavare ale proiectului beneficiarului  de construcție, astfel încât să puteți rămâne în grafic.

Unde oferim servicii de excavatii?

Acoperim urmatoarele judete din Romania:

  • Ilfov
  • Bucuresti
  • Giurgiu
  • Arges (Pitesti)
  • Craiova (Dolj)
  • Timisoara (Timis)
  • Ploiesti (Prahova)
  • Brasov
  • Constanta

Solicita oferta noastra de excavatii pentru proiectul dumneavoastra!

Excavatii Inchirieri utilaje

Inchirieri utilaje excavatii

Echipa EXCAVATII SI DEMOLARI vine in sprijinul dumneavoastra cu o gama completa de utilaje pentru inchiriere, dupa cum urmeaza: excavator cu foarfeca, excavator cu picon, excavatoare  cu pulverizator, excavator cu cupa, buldoexcavator, buldoexcavator cu picon, buldoexcavator cu cupa, concasor mobil, transport agabaritic, autobasculante 8x4.

CERE OFERTA PERSONALIZATA

Servicii de excavatii din 2014 pana in prezent!

0
Excavatii blocuri
0
Excavatii platforme
0
Excavatii case/vile
0
Excavatii parcari

Curatare terenuri si demolari cladiri

Angajatii din cadrul companiei pe latura de excavare lucrează in cel mai eficient mod pentru a pregati si curăța proprietatea dumneavoastra de copaci, butuci și alte resturi naturale.

De asemenea, avem posibilitatea de a demolra cladiri, hale sau diverse structuri aflate pe proprietatea dumneavoastra. Astfel veti avea posibilitatea de a demara o nouă construcție rapid si simplu.

BURSA RECYCLING este o companie de excavare în construcții, care are experiență de peste 12 ani în clasificarea construcțiilor pentru fundații de nivel sau pante conform specificațiilor dumneavoastră.

De asemenea avem posibilitatea de a efectua sapaturi in deplina siguranta in proximitatea corpurilor de apa.

Angalatii nostri pe latura de excavare au experiență în coordonarea eforturilor cu alți antreprenori în timpul lucrărilor pe șantier, astfel încât să vă puteți aștepta întotdeauna la rezultate de calitate.

Solicita oferta noastra de excavatii pentru proiectul dumneavoastra!

APEL TELEFONIC
TRIMITE MESAJ
Aveti nevoie de ajutor?
Informatii clienti
Buna,
Aveti intrebari referitoare la serviciile noastre de excavatii si demolari? Suntem aici sa va oferim cele mai bune raspunsuri.