Firma demolare Arges

By Excavatii si demolari In Excavatii si demolari No comments

Sunteti in cautare de firma demolare Arges? Va aflati in locul potrivit! EXCAVATII SI DEMOLARI (SC BURSA RECYCLING SRL) vine in sprijinul clientilor cu cele mai bune servicii de excavatii si demolari atat in Arges cat si in restul tarii. Executam lucrări profesionale de demolari pentru clienti industriali cat si pentru clienti civili

Firma demolare ArgesPe lângă serviciile de demolari pe care le executăm, venim in intampinarea clientilor nostri cu servicii de excavatii in Arges. Acestea sunt desfășurate în mai multe orașe din România, precum Bucuresti, Giurgiu, Arges (Arges), Craiova (Dolj), Timisoara (Timis), Ploiesti (Prahova), Brasov si Constanta. Datorită demolărilor realizate fără incidente și a serviciilor prestate cât mai bine posibil, BS-Recycling asigură încredere, siguranță și prestarea profesională a serviciilor.

Firma demolare Arges – Preturi si oferte

Bursa Recycling este o firma demolare Arges cu o experienta de peste 12 ani in domeniul demolarilor si excavatiilor.

Doriti o lista de preturi si oferte pentru lucrarea de demolare de pe raza judetului Arges?

Pentru a obtine o cotatie de pret corecta va rugam sa completati formularul de solicitare oferta sau sa ne contactati telefonic la numarul +40 726 356 495 urmand sa fiti preluat de consilierii nostri. In urma unei discutii referitoare la lucrarea dumneavoastra vom putea stabili pretul aferent lucrarii de demolare de pe raza judetului Arges. Ulterior se va stabili de comun acord data executarii lucrarii de demolare urmand sa facem rezervarea.

BURSA RECYCLING (firma demolare Arges) execută servicii profesionale de demolare pentru proiecte și locuri cu un grad ridicat de periculozitate. Maniera in care acestea au fost executate pana in prezent au demonstrat o grija deosebita pentru protectia mediului cat si pentru operatorii utilajelor aferente lucrarii de demolare din Arges

Serviciile de demolări oferite de BURSA RECYCLING (firma demolare Arges) sunt oferite din nevoia de a face loc unui spațiu nou, destinat unor noi imobile sau cu diferite scopuri comerciale sau administrative. Câteva dintre lucrările de demolare executate de-a lungul timpului includ:

  • Demolare camine ASE, Arges
  • Demolare stadion Alexandria, Teleorman
  • Demolare constructii civile, Constanta
  • Demolare hala industriala (fabrica), Timisoara
  • Lucrari de demolare unitatea militara Deveselu

Profesionalism. Firma demolare Arges

Din dorință de a oferi servicii complete, complementare activității de demolare, am dezvoltat, în cadrul societății noastre servicii conexe precum inchirieri utilaje. Echipa EXCAVATII SI DEMOLARI vine in sprijinul dumneavoastra cu o gama completa de utilaje pentru inchiriere, dupa cum urmeaza: excavator cu foarfeca, excavator cu picon, excavatoare  cu pulverizator, excavator cu cupa, buldoexcavator, buldoexcavator cu picon, buldoexcavator cu cupa, concasor mobil, transport agabaritic, autobasculante 8×4.

Prin prisma prestantei profesională a serviciilor de demolări prestate atat pentru Arges cat si pentru restul Romaniei, precum și promptitudinea executării acestora, BURSA RECYCLING vine in sprijinul oricarui client isi doreste sa demoleze sau sa curate un teren. Experiența de peste 12 ani domeniul demolarilor vorbește de la sine. Portofoliul nostru este cea mai importanta carte de vizita care reflecta profesionalismul demonstrat pe parcursul intregii activitati. Apeleaza cu incredere la BURSA RECYCLING, firma demolare Arges.